Jag är så arg men den som inte är arg är en amöba!

 
Vet ni vad? Jag är flyförbannad. Jag vet det funnits "män" som säger jag inte duger som programmerare. Företag som har "tutorials till kvinnor", med det mest enklaste, som om att vi inte kan bättre. En så kallad "man" sade: Du måste ha en plan B. En annan nolla sade han inte trodde jag har programmerat med databaser med programspråket www.sas.com som är anpassat till statistik. En annan påstod att jag säkert hyrt in en IT snubbe, för en hemsida som jag byggde, som var skitsnygg och användbar.
 
Ännu en snubbe nu säger på gruppen "Våra drömmar kan rädda världen" sade att jag inte alls kan bli eko ingenjör. Varför inte?
 
Jag har varit pionjär inom hudvård, mot kemikalieanvändningen av syntetiskt skit som folk smörjer sig med. Så nu vill jag bli eko ingenjör, det passar vissa män inte i smaken. Det som dock faller mig i smaken är att jag kan vara en motpol till ai inom krigsindustrin, inser han inte hur rasistiskt och fascistiskt det är att bygga mördarrobbottar?
 
Vem ska vi döda nu? Det gäller att ha blondt hår, så man inte får bomber av Svensk Krigsindustri, jag avskyr det något så djupt i mitt hjärta, för jag är en fredsälskande kvinna. Ska vi döda Syrier, Afghanska ungdomar, eller Palestiner, ser ni hur rasistiskt detta är?
 
Min idé är att det måste finnas ekologiska och veganska alternativ inom samtliga områden inom samtliga sektorer som finns i infrastrukturen, transport och logistik, så allting måste ju nånstans börja nånstans, Tessla håller på att ta fram el bilar utan kobolt. Koboltutvinningen sker oftast i dolda ställen, där slaveri förekommer och man förstör miljön och skogar genom kobolt utvinning. Vätgas bilar hejas på av råoljaindustrin. Det är nämligen som så att råoljeindustrin vet, att det tar mycket energi med vätgasbilar. Vi MÅSTE divestera. I Afrika byggde några ungdommar upp ångloks bilar, som de lekte med, i slummen och i Sydamerika, i Brazilien byggde man upp infrastruktur med bråte, byggde en ekoingenjör solceller till bebyggelsen, som sen fick både el vatten och allt som behövs för ett värdigt liv. Det finns massor man kan göra som ingenjör. Att män har den åsikten att kvinnor inte duger, kan ju bara spegla sig själva i deras desperation av att "bli en riktig man". De kanske tror det är att bli en riktig man om man förtrycker kvinnor, jag ger mig fan inte. Aldrig i livet. Jag har viktiga saker att säga och jag kommer göra det också. Jag är unstopable. Män gör mig så jäkla förbannad! Skönt att vara singel nu. Inte för P var mot mig, han var en av de få som trodde på mig. Min rektor Peter på Medieinstitutet hjälpte mig massor, och min gamla chef på TFC CRO såg att jag har mycket kompetens som bör lyftas.
 
Tänk på hur mycket kompetens som faller bort om man är på botten av samhällspyramiden, underskatta aldrig en människa som har slitna kläder. . . Den som inte är arg på systemet är en amöba. Just sayin´
 
 
Allmänt | |
Upp