Jag älskar Svenska Freds- & Skiljedomsföreningen!

 
 
 
Hej vänner. Jag ville prata om mördarrobbottarna som Saab håller på att bygga med Ai. Känns det inte lite fel ändå att man säger man skapar fred och frihet, genom att mörda människor? Dessa mail (bifogar bilder) damp ner i min inkorg för någon vecka sedan. Medans jag läser Svenska Freds medlemstidning, så inser jag hur fel detta är. Vilka personer, vilka etniciteter, vilka är målgruppen för att mördas med mördardrönare?
 
Det verkar som om ingen har förstått det. Det handlar om tre saker:
 
1. ) Folk vet ingenting om detta. Det går att bevisa att ingen förstår för när vi såg mördardrönare döda syrier, så kom det något år senare, med drönare för den civila världen och fotonissarna var tvugna att fotografera Turning Torso av någon jävla anledning. Ingen hade plötsligt någon aning om Syriers familjer, varför är det så?
 
2. ) Varför vågar ingen ta fram rasistkortet? Är inte rasism, rasism? Att ge sd-folk rätt i att inte ta upp rasistkortet, är ju väldigt dumt. Får man inte säga som det är?
 
3. ) Jag fick Svenska Freds medlemstidning och det skrämmer mig att man inte vet om dessa mördarrobbottar. Världen verkar tyst om detta. Det handlar om ai som är programmerad att mörda en viss typ av människor. Vilka kan det vara som vi ska mörda nu och vilka länder kommer vi sälja eländet till? Ska vi döda syrier? Palestinier? Afghanistanska ungdomar? Vilka typer av raser, etniciteter kommer man vilja ha ihjäl nu, inser inte ni hur rasistiskt detta projekt är från Saab. Sen dimper det ner Peace Wash i våra inkorgar på mailen. Här är Svenska Freds egna inlägg om mördarrobbottar: Klicka här
 
 
 
 
Allmänt, Make Love Not War | |
Upp