Vad är skillnaden?

 
Jag är glad att berätta att jag har blivit återförsäljare med Rosen Serien, är inte det fantastiskt? Jag skulle vilja säga att jag är en jättedålig återförsäljare, för jag är bra på att sälja in produkter som är ekologiska och veganska, men jag pratar ofta mycket om kemikalier i hudvård som man kan undvika, till din huds bästa. När jag pratar med kunder vill jag upplysa dem om krämer som ger beroende. Rosen Serien ger ingen hudvårdsberoende, pga att Rosen Serien är helt organiskt, kroppseget kan man säga. Samtliga ingredienser är komposterbara, och går in och ut ur huden, det gör inte andra krämer som inte är ekologiska, eller veganska. 
 
Jag skulle kunna säga till mina kunder, att titta: Du blir mjuk och fin, men samtliga produkter som säljes, även med mineralolja känns som mjukt och fint. Mineralolja är alltså det kosmetologiska namnet på mineralolja, som är en råoljebaserad olja som inte gör någon nytta, snarare skadar huden. Sånt berättar inte vanliga hudterapeuter om. De vill ju bara sälja dyra burkar med vatten (aqua) och mineraloljor. Jag skulle kunna säga istället, att Rosen Serien är the real shit. Man blir inte bara mjuk, som med andra märken, men man bidrar till ett bättre samhälle, eller iaf till klimatrevolutionen som Greta Thunberg skapade. Numera är det liksom i tid med den typen av produkter som gör skillnad i världen. Det är helt fantastiskt. Dessutom är det det bästa till din hy. Visst är det en bra kombination? Det säger ju sig självt, att mineralolja, råolja, gör mer skada än nytta.
 
Men varför säljs den här mineraloljan?  Jo. När jag utbildade mig hos CIDESCO-Kosmetologskolen i Köpenhamn så visste jag att de hade fel. Jag blev till och med mobbad, pga mina idéer om klimatet. Så varför används mineralolja? Jo, det känns skönt för stunden, men du skapar en enorm obalans, i hudens sebum tillverkning. Sebum är hudens egna återfettningssystem som bidrar till en yngre hud genom de fetter som tillförs huden naturligt. Denna obalansen gör att du känner dig både torr och fet, och det är den största anledningen till varför många kvinnor söker och testar olika märken, fram och tillbaka men de ger ingen skillnad. Det ger verkligen skillnad med ekologiska krämer, det gör skillnad att använda och inte använda mineralolja. Undvik det och använd bättre oljor, som Rosen Serien eller Marja Entrich. 
 
 
 
 
 
Allmänt, Beauty School Dropout | |
Upp