Life is Good!

 
Jag e ju inte en muskelknutte så jag kör med lättaste vikterna. Saken är den att folk som ska show of de trycker så hårt på sina leder. Det är inte bra i längden 🌸 Sen kör jag en mera kroppsvikts system med mera kroppsmedvetenhet och närvaro, sånt är jätteskönt man känner man gjort något när man tränat. Idag var jag och köpte ett FAR kort, på Victoriahallen. Den gick på 600 SEK. Mot 1005 SEK som man betalar annars. Meningen med FAR, är att man ska få friskvård på recept, alltså lite bättre priser, om man nu kan uppvisa sjukintyg, tex med min psykiska (o)hälsa.
 
Jag är mycket medveten om många saker, bland annat att jag måste byta livsstil. Det kommer bli kul att träna, kanske tillsammans med min mamma. Hon tränar måndagar, onsdagar och fredagar, något liknande skulle jag vilja åstadkomma, och har börjat äta vetekli, dessutom. Den gör så gott i min mage, blandar med vatten och trodde jag förstå då da att det skulle smaka blä. Men det är rätt gott. Jag har också attraherat i mitt sinne, en känsla av att jag har cravings för att träna. Det är bra, och ska i väg sen efter jag varit på kontoret. Dags att sluta förtära Coca Cola, det är ju rena giftet. Sen köpte jag zink och krom tabletter från helhetshälsan, och har gått ner ca 1-2 kilon bara på att sluta med sötsug, krom tar bort sötsug.
 
Jag gör Yoga lite hemma varje kväll, och ville också berätta, det är in pojkvän Peter som gjort Run For Mental Health´s hemsida. Är så stolt över honom. Förra året på Run For Mental Health, var jag med som hjälpreda, för alla som sprang. Det blev en solig dag, med dans och träning. Jag är helt säker på att min kaotiska matsituation har en självutvecklings egenskap, där det finns stor chans för förändring.
 
 
Allmänt, Life is Good | |
Upp