Beauty School Dropout!

 
Det är en svag nyansskillnad, mellan rasism och mobbing. Det är därför som vissa från sd anser att man inte ska ta fram rasistkortet. Ty om man fegar för att ta fram rasistkortet, så får rasismen finnas till, helt outtalat. Jag anser att mobbing är en slags form av rasism.
 
Mobbing kanske inte är en ras, men faktum är att Kapitalismens offer är tyvärr oftast inte vita kränkta män. Det är BARN som sliter i Sweatshops, för din nya snygga ekologiska "ecoliscious" tröja, som du köpte på H&M. Jag anser att Kapitalismen per definition, samma sak som rasism, eller åtminstonne har rasismens grunddelar med sig. Befria dig från shopping på den typn av företag, som H&M. De har funnits en film om H&M leverantörers etniska rensningar i Etiopien, en film från SVT som YouTube censurerat!
 
Handla på FT - Fair Trade, eller köp begagnat! Gå inte på lögnen, det har jag gjort, som tjej, i den ytliga kosmetologvärlden. Jag som miljövän, försökte passa in, men ingenting jag gjorde dög för dem. Dessutom har snälla människor bättre sex, och naturligt är snyggare: Det finns många killkompisar till mig som säger Tinder och Badoo är falsk marknadsföring, tjejer har sådan usel syn på oss själva, varför måste vi ha lös klös naglar, och lösögonfransar som fillers och filters. Varför kan man inte bli älskad för den man är?
 
Upp